View Single Post
Eski 14-06-2012, 10:16   #1572
nevsune
Ağaç Dostu

nevsune's Avatar

Giriş Tarihi: 04-05-2007
Oyoyoy öldürün beni, ben iflah olmam gayrı

Neler yapmışsın yine. Jineopcum inan nutkum tutuldu. Hangi birine ne yazayım şaşırdım.

Hatminin bu kadar güzel açacağını tahmin bile etmemiştim. Bak benimki böyle açmazsa çok bozulurum, haberin olsun Sonbaharda Zengardendan aldığım Sümbül campanulalarda bir paket tohumu heba ettim de bir tane bile çimlendiremedim, gerçekten çok güzel açıyorlarmış. Bu yıl senin uğurlu ellerinden çıkan tohumları deneriz artık

Osmanthusuna ben de bayıldım, müthiş güzel. Bunun da bodurunu üretseler de yetiştirebilsem, en sevdiğim çalılardan biri bu. Ellerine sağlık çok güzel bir formu var. Babamların Alanya'daki evlerinin arkasındaki bir tepe bunların yabanisi ile dolu, kokusu hiç dikkatimi çekmemiş. Demek güzel kokuyormuş.

"Campanula medium poem" isme bak, renge bak. Gerçekten şiir gibi. Ben de Campanula persificoliamın çiçekleriyle ger ger geriniyordum, güzelin güzeli varmış.

Godetiaların çok güzel açmışlar. Tohumlarını ekmemiştim, galiba güneş istiyorlar diye okumuştum ama şimdi pişman oldum. Gelecek yıl onları ekmem gerek.

Binlerce kez ellerine sağlık canım. Önünde şapka çıkartıyorum

nevsune Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön