Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb
Sevgili gilan, balkonunuzu çok değişik ve güzel renkli çiçeklerle donatmışsınız..Saksılar ayrı bir harika...Domateslere kadar edinmişsiniz...Anlaşılan sizin Türkiyeye dönmeye hiç niyetiniz yok...  )
Balkon demirinin olduğu yere de minik saksılar konabilir ...O kısım bomboş kalmış....
Ellerinize sağlık..İşte bitki aşkı heryerde her zaman diyorum ben....Kendinize iyi bakınız...Sevgi ve kucak dolusu selamlar canım..
|
Berrin Hanım, hercailer için çok teşekkürler.
Ne kadar da güzel bir buket oluşturmuşlar. Ben bu sene hercailerimden verim alamadım. Güneş yetmedi, hepsi cılız cılız uzadılar, kimisi de ışıksızlıktan öldü. O yüzden bu fotoğraflar çok iyi oldu.
Balkon demirinin solunda kocaman Acer, sağında da hosta var. Ortası da boş kalsın da önümü göreyim istiyorum ama bakalım, belki ileride çaresiz oraya da yayılırız.
Yerleşme kısmına gelince, merak etmeyin.

Bugün de her başlıkta akrabalardan bahsettim ama bir tane daha anlatayım. Teyzemler vaktinde bir eve taşınmışlardı, sözde 3 ay sonra başka bir yere geçeceklerdi. Taşınırken tekrar yıpranmasın diye doğru düzgün eşya almadılar, idareten yaşadılar. Bugün taşınacağız, yarın taşınacağız derken 6 sene o evde o şekilde yaşadılar.

Ben de buraya gelirken dedim ki, ben normal düzgün bir ev kuracağım. Dönerken de getirebilirsem getiririm, getiremezsem satarım, satamazsam da hiç olmadı dağıtırım. Sonuçta hayatımın 3 senesini idareten geçirmeye gerek yok. Zarar edersem de artık geçirdiğim zamanın kirası olsun. O yüzden siz endişelenmeyin, dönerim ben.