View Single Post
Eski 12-06-2012, 20:39   #1790
memet
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

memet's Avatar

Giriş Tarihi: 18-02-2006
Çeşitli konualada teknikler vesaire, gerektiği zaman, uygulamaları forumda ekliyorum. Bu konuları bulmada da başarısızlığınız varsa, ben o konularda ayrıca mı yardımcı olayım?

Gerektiği zaman gerekli konuları atölye çalışmalarında da anlatıyorum en son bir uygulamayı forumda ekledim arayın bulun bilgi edinin. Sorularınız varsa o başlıklarda yardımcı olayım.
Sıkıldım dediğiniz konuyu sizin sırf sıkıntı yaratmak için sürdürdüğünüzü görmek ilginç oluyor.

Bonsaisi olmayan hoca çok komik olmuş. Epey eğlendirdiniz beni.Bu hitabı duyduğum biri daha var. O da az komik değil.

Fidanları dalları gelişemeyen bitkileri saksılara koyunca bonsai oluyorsa buyrun siz yürüyün önden.

Mazhar Fuat bir gün hapisane şarkısı yazmak için hapse mi girmem lazım demişti sizin durum da ona benzedi.Elinizde bonsai mi var da konuşuyorsunuz diyen çıkar o zaman ne diyeceksiniz. Zaten bu da absürt bir soru olurdu.

İşin sizin için trajik olacak tarafı da şurasıdır. Onbeş yirmi ağacı geçen kış saksıya alsam olurdu. Saksıya değil başka yere para harcamam gerekti. Zaten çok da derdim değildi. Bir an evvel aman da saksıya koyayım bak bonsain bile yok diyen biri çıkar diye.

Foruma biri bir işi ekliyorsa buna yorum gelecektir beğenen de eleştiren de çıkacaktır, sizde sık gördüğüm gibi hataları olan varsa gören bunları da söyleyecektir. Sizin bu gereksiz konuşmaların yapılmasına neden olan durumda Sagol iki cümleyle durumu açıkladı. Takılıp kalan siz oldunuz. Bilmem ayırdına varabiliyor musunuz?

Budha şöyle diyor, içinizdeki ışıkla aydınlanın. Başkasının iç görüleri size ancak yol gösterir. Aydınlanmayı kendi içinizde arayacaksınız.

Biraz karışık mı oldu sizin için, bende tek bonsai olmasaydı da yine de fikrimi açıklayabilirdim.İlk ağacını alıp ne yapacağın düşüen biri benden çok daha fazla teorik bilgi yüklenmiş olabilir. O da fikrini açıklar. Sanırım çok karışık bir durum oldu.

memet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön