Tüm samimiyetimle sizden bütün fotoğraflarıma ve adaylarım üzerindeki uygulamara tek tek eğitici açıklama yapmanızı istiyorum.Gerçekten samiyseniz bu dediğimi yapıp beni ve okuyan herkesi aydınlatın.Bu forumda moderatör olmanın sorumluğu bunu gerektirir.
Özel mesajları deşifre edecekseniz de hepsini edin.Size o kadar şey yazmama rağmen siz bana hep kişisel cevaplarla karşılık verdiniz.Yok seramik kap, yok fidanlarım
vb.Şimdi de yazdıklarımın arkasında sinsi planlar olduğuna dair saptamalarınız var.
Tekrar söylüyorum lütfen bir uygulama gösterin bize.Telleme olur, aşılama olur, yaprak küçültme olur, saksı değişimi olur...Teorik bilgiye zaten çok kolay ulaşılabiliyor.Bonsai konusunda söylenecek şeylerden çok pratik uygulamar görmek istememi, siz kişisel saldırı olarak algılatıp cevap yazıyorsunuz.Kendisine "hocam" dedirten sizsiniz ben değilim.Ben size hocam demiyorum diye mi bu öfkeniz.Eğer hoşunuza gidecekse size Memet Hocam diye hitap edebilirim.Ama sizden de bu hitabı haketmenizi beklerim.Tohum çimlendirmek dışında bir uygulamanızı henüz göremedim.Yoksa benim burda göremediğim bonsaileriniz mi var.Bonsai hocalarımızın bonsaileri de olsa artık keşke.Benim sanatıma **** zanaatıma yorum yapacak kişinin yapabildiklerini görmek istiyorum ki; söylediklerini cidiye alabileyim.Saygı duyayım.Ben de size Memet Hocam demek istiyorum ama ben öyle hemen diyemiyorum.Benim başlılkara yazacağınız eğitim içerikli yorumları dört gözle bekliyorum.
Bence bu konuyu da kafanıza göre kaldırmadan önce gerekli yerlerden izin **** en azından fikir alın.