View Single Post
Eski 12-06-2012, 14:57   #204
Mete Tiren
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 19-09-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı Mesajı Göster
İkisini terazinin kefelerine ayrı ayrı yerleştir, hangisi daha ağır çekiyorsa onu yap
Terazinin yönü belli oldu Jineop abla beni sevindirmeye motive ederek üzüntüye karşı savaş kazanıldı derin bir oh nasıl çekilir tekrar öğrenmiş oldum

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi jineop Mesajı Göster
Sevgili Mete, üzülecek bir şey yok. Sekreterim notu içine koymayı unutmuş. Clematisi göndermeden budayacaktım ama çiçeklerini gör istediğim için budamadım. Clematisler ince kırılgan dallara sahip, sağlam gelse bile koliden çıkarırken bile yine kırılacaktı. 3yıllık köklü bir bitki. Eminim 2 hafta sonra yarım metre olur, endişe etme. Şimdi merakla yaptığın sarılıcı düzeneklerinin işe yaradığını görmek için bekliyorum. Selamlar, sevgiler.
Abla çok teşekkürler beni nasıl sevindirdin bilemezsin. Yanlış anlaşılmada çözüldüğüne göre sorun yok. Tek tek her dalı çelikledim. (kırılanları) Tek bir dal kaldı sanırım üzerinde umarım yeni filizlerini hızlı verir beni sevince boğar. Tabi üyelerden gelen hediyelerin isimlerini kocaman kocaman üzerine yazıyorum bundan böyle resim çekilirken de bitkilerime bakarken de hem bitkilerin hem siz ustalarımın değerini her seferinde daha iyi anlayayım. Tekrar teşekkürler

Mete Tiren Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön