View Single Post
Eski 12-06-2012, 14:48   #1786
memet
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

memet's Avatar

Giriş Tarihi: 18-02-2006
Bir gün önce sıkıldım dediği konuyu ertesi gün kendisi uzun uzun yazan sizi ciddiye mi alsam, ciddiye almasam mı

Siz bonsai konusunda bir şeyler öğrenene kadar beklesem mi, işi gücü bırakıp fotoğrafladığınız örnekler konsunda tek tek eğitici bir açıklamamı yapsam.
Forumun amacını anlamamış olmanıza odaklanıp bu konuda açıklayıcı bilgi mi yazsam.
Aslında bir etik konusunu başka bir nedenle bir süredir bonsai çerçevesinde değerlendirmeyi düşünüyordum araya sizin yarattığınız bu durumu da katıp yazsam daha iyi olacak.

Uzun süre sessiz kalmanız iyi bir yol olur. Bu süreyi içsel konulara yönelerek geçirin başkalarına dediklerinizi kendinizin yaptığı durumlar konusunda odaklanın bu süreç içinde.

Bir tür espriyle süslenmiş bir şeyler yazmayı mı deniyorsunuz. Size hangi saksıya ne zaman hangi ağacı alacağımı soracak değlim. Hasbelkader saksı yapabildiğiniz için aceleyle seramik kaplara alınmış fidanlara ben bonsai gözüyle bakamıyorum. Vakti geldiğinde param da olduğunda alırım saksı o zaman görürsünüz. O durumda da ben geleneksel saksıları almayı tercih ederim frapan işler bana göre değil. İyi seramik kap iyi bonsai saksısı olmuyor. Seramik sanatçısı olmak bonsai saksısı zenaatçisi olmaya yetmiyor.

Arkamdan benim atlı kovalamıyor acelem yok. Zamanı gelince saksıya alırım ağaçları.

Bir fraksiyon varsa bu sizin gibi durup durup asabi nöbetler geçiriyor izlenimi veren yazılar yaznanlardan kaynaklanıyor. Bazılarının bununla da yetinmediğini öğreniyorum şaşırarak.

Üslubunuza bakmadan başkasına ifadeleriniz tabi üzücü, daha önce de yapmıştınız bunu sonra da olup biteni anlamadan farketmeden yaptığınız için yazdığınız özel mesajı yeni sildim geçen gün.

Buradaki yazıları da üyenin çalışma başlığına uymadığı için uygun başlığa taşıyacağım umarım hiç değilse bu sefer ayırd edebilirsiniz olanı.

Yeni öğrendiğim bazı durumlardan ötürü bazı yazıların kasten yazıldığını da düşünmüyor değilim.

memet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön