Bütün keyfim kaçtı desem yeridir.. Gözlerim dolu dolu. Markete gittim eve döndüğümde anneannem mete kargon var dedi heyecanla koliye sarıldım apar topar yukarı çıktım koli çok hırpalanmış hatta ikiye katlanmıştı. Bir yandan ümit bir yandan kaygıyla açtım koliyi önce bir zıpladım yerimden vay be bu clematis diye koliden çıkarınca yıkıldım

Tüm dallar kırılmış hemde kökten 10 cm yukarıdan. Daha öteki kırıkları söylemiyorum bile alalacele kim göndermiş ona bakmaya başladım aradım aradım bulamadım üzerinde bir firma adı vardı.
Hemen sarıldım telefona ah sarılmaz olaydım patron çıktı yok öyle bir şey göndermedik hatta kalın dedi birisiyle görüştü bir fırça attı bir daha beynimden vurulmuşa döndüm öyle üzüldüm ki bir isim söyledi onu dahi hatırlamıyorum şu an
Bu üyemiz kimse kendisinden defalarca özür diliyorum bana lütfetmiş daha çiçeği burnunda tomurcuk dolu bir clematis göndermiş ve ben teşekkürü nasıl ettim of içim yanıyor...
Clematisi ektim kırılan dalları Adalet ablanın tavsiye ettiği şekilde çelik alarak onlarıda ektim çiçekleri üzerinden mecburen uzaklaştırdım boynu bükük bana baka kaldı sanki sahibim bunu yapasın diye göndermedi beni dercesine...
Çok merak ediyorum bu büyük jeste böyle terbiyesizlik yaptığım üyemiz kim