View Single Post
Eski 12-06-2012, 13:00   #1782
yamadorian
Ağaç Dostu

yamadorian's Avatar

Giriş Tarihi: 20-06-2009
Memet Bey, en kötü tellemeye örnek vereceğinize en doğru tellemeyi herhengi bir adayınıza uygulayıp paylaşmanızı beklerdim sizden ama sizin sayfanızda sadece plastik saksılarda yetiştirdiğiniz bodur ağaç fotoğrafları var.çoğunun nebarisi bile görünmüyor.Tellenmiş ya da bir uygulama yapılmış bir ağacınız olmadığı gibi pratik olarak görüp öğrenebileceğimiz hiçbir konu yok.Ağaçların latince isimleri veya belli başlı bazı kurallar, zaten herkesin ulaşabildiği bilgiler.
Saksılarım konusuna gelince; benim sanatım fotoğraf zanaatim bonsai saksıdır.Saksılarımla ilgili yorumları zaten ilgili kişilerde alıyorum.Bknz;Pots from İstanbul
Burada saksılarıma yorum yapanlar ya da eleştirenler yine çeşitli ülkelerden bonsai saksısı yapan ustalar ve benim gibi amatörler..Yani konuyla ilgisi olanlar.
Yurt dışına gönderdiğim ve sipariş üzerine halen yapmakta olduğum saksılar var.Umarım bir gün sizin için de bir saksı yaparım, gerçi siz de güzel saksılar yapıyorsunuz ama belki daha hafif ve kilden bir saksı istersiniz ileride.
Uzun bir süre sessiz kalıp sadece sizlerin yazdıklarını okuyarak kendimi geliştirmeye karar verdim.Ama sizden bir rican var.Lütfen siz de artık "büyük saksıya almak" konusu dışında da yorumlar yapın ve en azından bodur ağaçlarınızdan biri üstünde bonsai ile ilgili bir uygulama yapın.
Ayrıca "bonsai " konusunda bile fraksiyon çatışması yarattığımız için kendimi ve tüm bonsai dostlarını tebrik eder, iyi çalışmalar dilerim.

yamadorian Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön