Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi menekşecibaba
O karganın senle de benle de bir ilgisi yok , o da bir doğa sever olduğu için çok hoşuma gitti . Bir çok insanoğlu insan a örnek olsun.
Her zaman kapım açık ne zaman istersen gel beklerim , memnun olurum sınav da başarılar dilerim...
Dede ye de selamlar.. 
|
Üstadım kargayla siz bir bağlantı kurmamış olabilirsiniz ama ben sesten dolayı az buçuk çekmişim ne yapalım

Ve aleykümselam hocam onunda sizlere selamı var gözlerinizden öpüyorum hepsini dedi.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mrduran
Merhaba efendim,
Çoklu alternatif sunmuşsunuz, ben bile tereddütte kaldım ev seçmede  )).
Sağlık dileklerim ve saygılarımla lütfen.
|
Mete nereden buluyorsun diyorsunuz ya bu zihnisihir projeleri şimdi anlaşıldı mı nereden bulduğum Doğan abinin suyunu içip ekmeğini yemiş adamım sonuçta
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb
Sevgili Mete Tiren, çalışmalarınızda başarılar dilerim...Sizin bu güzel tutkunuzdan bütün gençlerimizde az miktarı dahi olsa; dünyamız çok daha güzel ve farklı olurdu....tebrikler..tebrikler....
Bu arada geçmiş olsun, inşaallah tetanoz aşınız vardır...Yoksa da mutlaka olunuz..Böyle görünmez ufak kazalar,tanrı korusun, büyük üzüntülere yol açabilirler...
Size selamlar ve sevgilerimi yolluyorum... 
|
Aman hocam abartmayalım her gencin içinde çiçeğin sevgisi vardır ama benimkinin üzerinden bir fırtına geçince üzerinde ne kül kaldı ne bir şey eh rüzgar körük vazifesini de görünce işte yeni Mete...
Teşekkürler hocam daha önce 7 8 tane tatanoz oldum ama artık pek umursamıyorum bağışıklılık mı kazandım ne pek etkilemiyor sanırsam. Parmak geçti geçecek küçük bir iz kalabilir ama olsun ne yapalım meslek cilveleri bunlar atölyede ustalık bulaşıyor diyorlar kaza olunca
Selam ve sevgilerinizi başım üstüne kabul ediyorum Saygılar Hürmetler