Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi züleyha
Tekrar hosgeldiniz sevgili Homeopati, sizi tekrar buralarda görmek ne kadar güzel, öncelikle çok geçmiş olsun. balkonunuzdaki düzene hayran oldum. Tam hayallerimdeki gibi. Bu arada yanılmıyorsam evi de degistirmissiniz. Hayırlı olsun  tabi ki çiçekleriniz tam formunda, çiçeklere isirganotu takviyesi yapmaya devam ediyor musunuz? Özellikle küpeye bayıldım. Resimlerin devamını heyecanla bekliyorum.
|
züleyha .....sizlede karşılaşmak inanın çok güzel ... anımsıyorum sohbetlerimizi ...bende sabah gezindim çiçeklerinin arasında bayıldım bayıldım hepsi çok güzeller ....sen ustalaşmışsın bu işte kocaman olmuş çoğu ...yok hayatım ev değişmedi ...diğeri lojmandı bazen orada bazen buradayım .yazlarıda yazlığa geçiyorum iki arada bir derede yok ona kapıcı bakamaz yok bu lojmanın rüzgarına dayanmaz yazlık çoksıcak bunlar orda yetişmez derken helak oluyorum ama ...tövbe bir daha çiçeklerimi dağıtmayacağım

allahım sağlık versin...bir daha asla

seninde balkonun çok elverişli .... gezerken düşündüm şöyle yapsa daha çok yer kazanır diye .... doymuyor gözüm birtanem

doymuyor