Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi menekşecibaba
Çalışkan Mete işbaşında..  Bu yaşta bu imkanlarla atom karınca gibi çalışan sürekli arayış içinde olan Mete kardeşimizi takdir ediyor ve kutluyorum.Sana yeşil el ünvanını veriyorum beğendiysen kullanabilirsin... 
Sayfana birkaç resimle misafir gelmek istedim , çalışmalarında başarılar dilerim.
Bana çok ilginç gelen pet şişeleriyle yapılan çalışmalara bir göz atmanı isterim.
http://www.agaclar.net/forum/yasanti...htm#post983147
İleride alttaki gibi bir evin olur inşallah.
|
Hocam resimlere bayıldım . Davetiniz için teşekkürler nasıl fikirler dolaşıyor gene beynimde bir görseniz vızır vızır mubarekler

Ünvan için teşekkürler ama acaba hakkettim mi diye düşünüyorum eh haketmesem bile teşvik edici olarak kabul ediyorum

Menekşeye hayran kaldım bu cumartesi sınavdan sonra sizi rahatsız edebilirim benden söylemesi...
Menekşecibaba benim sayfamda da babalık üstlenir mi acep diye düşünür oldum benimde sayfam o kadar güzel olacaksa hemen hemen bende bir baba istiyorum

Teşekkürler saygılar hocam.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gülenmelek
Şimdiki gençlerin çoğuna bakıyorum...
Bir de sen ve senin gibi gençlere bakıyorum.
Allah yolunu hep açık etsin. Sende bu azim ve çalışkanlık varken... 
|
Aman hocam bu aralar bana çok gaz veriyorlar hemde iltifatlar büyük ustalardan gelince insanın inanası geliyor ama dönüp bakıyorum çok ta birşey yapamamışım. Eh artık yeşil el ünvanını da aldım bundan sonraki büyük projelerimi de akşam açıklayayım derim eh biraz da fotoğraf ekleriz aman tadına doyum olmaz sanırım

Saygılar hürmetler