Sadece 1 hafta geç kalmışlığın etkisi, Karıncaların gazabına uğradık

Yaz aylarında 15 günde 1 defa koruyucu önlem olarak organik ilaçlama yapıyordum. Sanırım olayları şansa bırakmamak gerekiyor.
Karıncaların ortakyaşamlarındaki en başta gelen zararlılardan birtanesi yaprakbitleri vs... Karınca varsa orda başka zararlıda var demektir
Daha etkili olsun diye mecburen, kullandığım ürün....
Chrysamed S-Delta EC
FORMÜLASYON
Deltamethrin (saf ) 25 g/L.
Tetramethrin (saf ) 50 g/L.
Formülasyon Tipi: EC
2 Lt. Yağmur suyuna 20 cc olarak karışımla, uygulama yapıyorum.
Eminim birçok Arkadaşımız bu tür zararlıyla nasıl mücadele edeceğim sorusuna maruz kalıyordur (Yaprak bitleri, Kabuklu bitler, unlu bit, kırmızı örümcek türleri, Karıncalar) aklınıza gelebilecek Ev ve Balkonda bütün haşerelere karşı çok etkili . Çok zor durumda kalmadığım sürece diğer kullandığım ilaç yeterli oluyordu. Bu durumda bu ilacı uygulamak zorundayım, 1 defa uygulama yeterli oluyor benim için. Başka bir avantajıda diğer bütün zararlılar için idealdir ( Akciğer solunumu olmayan zararlılar için). özellikle Evinde hayvan besleyen veya kokusu keskin olan ilaçları uygulayamayan lar için idealdir. Bu ürün konsantredir, alternatif olarak Marketlerde ve ya Eczanelerde satılan, diğer hazır Chrysamed ilaçlarını birebir sulandırarak kullanabilirsiniz.
Not: 3 gün sonra, bu zararlıların son görsellerini ekleyeceğim.