View Single Post
Eski 10-06-2012, 08:55   #1542
jineop
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

jineop's Avatar

Giriş Tarihi: 25-11-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Bugün vaktimi arkadaşların bahçelerini dolaşmaya ayırdım. Uzun uzun dolaştım, bilgisayar başında belim ağrıdı, sırtım ağrıdı ama hiç şikayet etmiyorum.
Dolaşa dolaşa iki tane bahçe dolaşmışım bunca zamanda. Biri Eser İlhan'ın diğeri de senin bahçen.
O kadar mutlu oldum ki güzellikler karşısında, adeta kendimden geçtim.

Bakarsan bağ, bakmazsan dağ olur demişler ama sizler bakmakla da kalmamış iğne oyası gibi işlemişsiniz bahçelerinizi.
Ellerinize sağlık. Harikalar yaratmışsınız, ne kadar gurur duysanız azdır, kutlarım sizleri.

Allah sağlık versin, bileğinize güç versin, imkân versin de doya doya, kendinizden geçercesine güzelliklere, güzellik katın.
Sizlerle beraber bu çatı altında olmak çok güzel.
Teşekkürler ablam. Beğenmene çok sevindim. Güzel görüntüler oluşması için çabalıyorum. Ama hala çok eksik var. Bir yeri güzelleştirdikten sonra başka bir köşe gözüme batar oluyor. Yani bitmiyor. Bahçenin yarısı oturdu diyebilirim. Okuya okuya, sizlerin bahçelerine baka baka bir şeyler yapmaya çalışıyorum.
Havaların birden ısınması ya da başka değişle normal sıcaklık geçişi olmadan farklı sıcaklıklar ve gecelerin soğuk olması bitkilerde zararlılara ve keyifsizliklere yol açıyor. Organik ilaçlama kararı nedeniyle zararlılarla mücadelede çok zorlanıyorum.
Oğuz abime selamlar, sevgiler, ikinizi de çok öpüyorum...

jineop Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön