View Single Post
Eski 09-06-2012, 23:01   #964
Kiraz
Ağaç Dostu

Kiraz's Avatar

Giriş Tarihi: 13-02-2008
Sevgili Adalet Hanım, dileyince oluyormuş işte Sevgili Limon, bana da söylemişti yaseminin bir kaç seneye kadar coşacağını. Benimki tek kök olduğu halde bütün verandayı sarmak üzere.

Sevgili Feriha, teşekkür ederim. Galeriye yükleyeceğim fotoğraflar var, bu başlıkta bazı fotoğrafları çok küçültmek zorunda kalıyorum, biraz zaman sıkıntım azalırsa el atacağım, o zaman beklerim.

Orhan Bey, ben de kirpiyi düşünmüştüm ama tarçın rahat bırakmaz. Bir de, seneler önce balkonumdan firar edip ölen bir kirpi anım var, tekrar zarar veririm diye korkuyorum.

Sevgili Çiçeksever, bira ve elle toplama işe yaradı ama sürekli olması lazım, ara verdim, yine ortalıkta bolca görünüyorlar. Sizin tuzaklardan da denemem lazım.

Sevgili Jineop, sıcacık yazın için teşekkür ederim, umarım bir gün tanışırız da. Aslında bahçeye uzun zamandır bakamıyorum ama dikimden bir kaç yıldan sonra mutlu olup, iyi gelişecek bitkiler kendini belli ediyor ve ben bakmasam da onlar güzelliklerini sunuyor. Bu nedenle, yine yeni bitkileri deniyorum ama eskisi kadar iştahla değil, biraz yavaş Ama tamamlamam gerekli bir çok köşe mutsuz ve umutsuz beni bekliyor.

Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön