View Single Post
Eski 09-06-2012, 22:07   #241
Eser İlhan
Ağaç Dostu

Eser İlhan's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
........... Bir köşeye de gaura çalısı ekelim mi?
Gel sen beni dinle yan veya ön bahçeyi satın alalım, belediyeye ait ise kiralayalım.... dermişim............................... Sevgili Eser İlhan, bütün sevdiklerinle beraber, sağlık ve huzur içinde, bahçenin bütün güzellikleri doya doya yaşamanı dilerim. Her şey gönlünce olsun.
Sevgili Güler Hanım, sizi bahçemde görmek ne güzel Güzel sözleriniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum..
Olur, gaura da ekelim tabii. Hatta beyazı da var mıydı onun? Bir pembe bir de beyaz olsun

Yan bahçeyi satın almak en çılgın hayallerimden biri. Orayı da meyve-sebzeye ayırmak, garajı da tavuk kümesi yapmayı planlıyorum (Komşu duymasın ) Necdet'e anlattığımda bahçenin içindeki evin atıl kalıp eskiyeceğini söyleyerek hayalimi bozuyor. Ben de "o zaman evi de yıkar bahçeye katarız" diyorum. Benim ebedi muhalif sevgili eşim o koşullarda çok pahalıya gelen bir bahçe olacağını söyleyerek hayalimin tadını iyice kaçırıyor Ben de bu işi zamanın akışına bırakıp "gün doğmadan neler doğar" diyorum.....

Evin diğer yanı oldukça geniş bir park alanı. Bize en yakın kısımda çocuk parkı var. Çocuk parkıyla aramızda kalan yeşilliğe yayılmaya başladık bile...
2 ıhlamur, 2 erguvan, 2 fıstık çamı, 1 ılgın, 1 alaca pitosporum ve 2 kısmet ağacı diktik. Bakımlarını da düzenli yapıyoruz. Belediye bu alanı bana kiralasa çok memnun olurum. Ama kiralamasa da ben oraya el attım bir kere
Tek sakınca insanımızın henüz yeşili korumayı öğrenememiş olması. Geçen sene ıhlamur çiçeklendi diye bir dalını kırdılar.Geçen yaz sonu diktiğim küçük oyanın ise önce dalını kırdılar, sonra da söküp çıkardılar. Allahtan çıkarıp öylece kenara koymuşlar ben de saksıya diktim. Necdet umutsuzdu ama çok güzel yapraklandı, büyüyor. Umuyorum ki çok yakışıklı bir oya ağacı olacak....

Eser İlhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön