View Single Post
Eski 09-06-2012, 22:01   #2585
pembegül
Ağaç Dostu

pembegül's Avatar

Giriş Tarihi: 27-05-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi karalale Mesajı Göster
Sevili pembegül, Clematis ler en sorunsuz güzelliklerden bence. Tüm cesitlerimi gecen sene almistim, bu sene cok güzel oldular. Buranin özellikle de bu sene ki asiri soguklarina dayandilar. Acemilikten bazi yanlislar yapmisim, yer secimi ve destekleme gibi. Seneye biraz düzenleme yapmam lazim. Ucuzlukta bukdukca cogaltmayi düsünüyorum. Her cins farkli zamanlar da aciyor. Bunlara dikkat ederek bahcemi bu güzellerle doldurmak istiyorum.

Senin ufaklik simdiden cok hos gözüküyor, cinsi hakkin da bir fikrim yok ama sunu söyleyeyim Clematis in cirkini yok. Sabirsizlikla senin güzelin acmis halinin, fotograflarini bekliycem. Selam ve sevgiler.
Cevabın için teşekkür ederim sevgili kara lale ,Ben kış boyu evde tuttum öleceğinden korktum büyük ihtimal bu senede öyle yapıcam buralarda hiç görmedim bulsam alırdım belki eskişehirde bilinmiyor belkide ben bilmiyorum çeşit çoğaltma imkanımda yok bir apartman dairesinde kiradayım taşınırken çok külfet oluyor buna rağmen taşınacak epey çiçeğim var.

Benim ufaklığı beğendiğine sevindim sizinkilerin yanında pek bir cılız görünüyor bu arada sizin clamatislerin hepsine maşaALLAH .İnşaALLAH açtığı zaman seve seve fotoğraf ekliyeceğim selam ve sevgiler benden ...

pembegül Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön