inanılır gibi değil ama bahçeme meyva fidanlarımı dikip ceviz fidanlarımı dikmeden gelmek zorunda kaldım.
çok büyük bir şevkle bahçeme gittim fidancı ile olan sözleşmem gereği 6 haziranda fidanlarım gelecekti geldide

ama kamyonun kasasına 1400 fidanı koyup kasanın üzerini örtmeden yola çıkan kamyonda 1400 fidandan en az yarısı rüzgardan dolayı yanmış kavrulmuştu .
tabii doğal olarak ben kamyonu indirmeden geri gönderdim. resimlerini çektim güzel bir ihtarname gönderdim karşılığında 30 haziranda dikim işinide kendileri yaparak bahçemi teslim edecekler. 2013 ekim sonuna kadarda tüm sorumluluk onlara ait olacak şekilde yeni bir sözleşme yapıyoruz (sözlü olarak anlaştık imzalar bekleniyor) onlar bahçede görevli kişi ile sürekli temas halinde olup onu yönlendirecekler. sulama, ilaçlama, gübreleme vs onların talimatı ile yapılacak.
çıkarılacak ders: kurumsal firma ile anlaşıp bir miktar fazla ödemeyi göze almak gerekiyor sözleşemelerinin gereğini yapıyorlar bu tüzel kişi olsa idi eminim telefonlarıma bile bakmazdı.
hani derlerya herşeyde bir hayır vardır bir kezdaha anladımki doğru.. bir kaç gün geç olacak ama iki yıl her türlü sorumluluk firmaya ait olacak