View Single Post
Eski 08-06-2012, 11:00   #13
AKACAN
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 07-06-2012
Leylandi

Sevgili arkadaşlar fikirleriniz için çok teşekkür ederim...
Evet hemen fidanlık sahibi ile görüştüm ve soğuk almıştır,bu sene kış sert geçti, sulamada sorun vardır,bahçeçin iyi bakamamıştır ,toprak minerali azdır (meyve bahçesi için söyleniyor )..En sonunda olabilir demekle yetinip herhangibi bir yardım girişiminde bulunmuyor..Ağaçların tamamı bu şkilde ..125 adetten 25 tanesi olsa sorun değildi,40 tane olsa yine tamam diyeceğim..
Ben istanbulda yaşıyorum, bahçem Ankarada ve bizzat yerinde görmek için yalovaya gittim ,leylandiler topraktaydı ve hepsinin durumu çok güzeldi...
Üzüldüğüm 2 nokta var ,üretici acemileri (kek) olarak görüyor ve ilk seferde ne verse kabul edecek olarak düşünüyor..İkincisi 3 çocuğum var ve yeşili doğayı sevdirmek için çabalarım boşa çıkıyor onlarda tabiattan koparak tekrar sanal aleme dönüş yapıyorlar.Anlayacağınız hevesimiz kaçıyor..(

son bir şans ,üstten 1 metre budama yaptık(üretici fikri ) yapıldıktan sonra sordu ,içi kurumu hayır dedim kesilen yerler canlı kurumamış,ozaman 1 ay daha bekleyin dedi.Tabiiki buda oyalama taktiklerimi bilemiyorum ...saygılar

AKACAN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön