View Single Post
Eski 07-06-2012, 08:32   #19
fludek
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 23-04-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 13
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi syılmaz Mesajı Göster
Yalnız bir hususu belirtmek gerekiyor, devletin yaptığı ölçme şeklinde oranın ne olduğu belirtilmiyor. Mesela tavuk eti ve dana eti sırasıyla aynı tezgahlarda işleniyorsa, tavuk etinden sonra tezgahın tam temizlenmemesinden kaynaklı binde bir oranda tavuk eti, dana eti bir ürüne karışırsa, raporda kanatlı etine rastlandı deniyor.

Bu sebeple firmalar haklı olarak devlet ne oranda bulduğunu açıklasın diyiyor, haksız da değiller. Pınar'ın başına gelen de böyle bir durum olabilir. Cevap hakkı vermek gerekir.

Tek tırnaklı eti ya da domuz etinin açıklaması yok tabi.
Sizde Pınar gibi milyon dolarlık tesisler etten sonra tavuk eti işleyecekse tezgahı temizlemeden hijyene uymadan kirli kirli başka bir ürünü işliyorsa bu daha da vahim bir durum değil mi ? O zaman günlerce tezgahlar öyle pis pis işlem yapılıyor bu da ayrı fenalık olur .

fludek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön