Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Cymbelina
Sayın Yaylacı, buradaki pek çok arkadaşımızın olduğu gibi sizin terasınıza da hayran kaldım. Öyle güzeller ki  Maaşallah hepsine. Sağlıkla, ağız tadıyla keyfini çıkarın
Bir de sorum olacak: Çocukken gördüğüm ve sevdiğim bir çiçeği gördüm. İlk sayfanızda, 10 numaralı mesajdaki ikinci resimde, mor ve lila tonlarında bir çiçek. Adı nedir acaba? Yüzsüzlük gibi olur mu bilmem ama sizde fazla tohumu var mı onun? En azından adını öğreneyim, bir şekilde bulurum.
|
Sayın Cymbelina, 10 no'lu mesajda gördüğünüz mor-lila renkli çiçeğin adı Haseki Küpesi(Aquilegia), sanırım bende tohumlarından kalmış olacak eğer varsa size gönderirim sorun değil. Bendeki mevcut tohumlara bakmam lazım bulabilirsem buraya yazarım o zaman özelden adresinizi yazarsınız.
Beğenileriniz için teşekkür ederim, iş dönüşü eve geldiğimde hemen terasıma gider çiçeklerle ilgilenirim, elimden geldiği kadar bakımlarını yaparım. Tohumlardan üretmeyi çok severim nerde çiçek tohumu görsem alır uygun şartlarda hemen ekerim. Çiçeklerimin bir kısmı Fransadan gelmedir, eşim arada bir Fransaya gidince o da benim gibi aynı hastalığa tutulduğu için güzel çiçek gördüğünde satın alır ve getirir

Saygılar efendim....