Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi incites
Sn Jezebel sizin ne kadar bitkilerle alakalı olduğunuzu bilemiyorum vaktim olmadığı için şu ana kadar profilinize bakamadım bu benim kabahatim evet ....Bitkiler konusunda daha çok yeniyim daha önce çok kısa olan kendini tanıtma platformunda ufak bir paraf yazmışdım sizinki kadar hatta sizin yanınızdan geçemicek kadar yeniyim ,ama bu size bu kadar ağır bir eleştiri şansı tanırmı bilemem ,bilsem zaten yapmazdım bütün bunları inanın ne kadar merhamet sahibi olup olmadığıma bu şekilde nasıl karar verdiniz hayret, teşekkür ederim yinede verdiğiniz bilgiye ve üzdüğünüz kalbe , daha yolun çok başında olan birini bu işde dahi nasıl bir anda hüsrana uğratıyorsunuz buda bizim genlerimizde var sanırsam sağolun Jezebel çok merhametlisiniz.....
|
Ben özgür bir insanım ve fikirlerimi özgürce beyan edebilirim.
" siz bu bitkiyi katlettiniz"

Bilmiyorsanız okuyun araştırın, sonra müdahale edin.
Ben çiçek adına üzüldüm ve de kızdım.
Size merhamet etmeme gerek görmüyorum, o bitki öldü, sizin sağlığınız yerinde.
Bu da unutamıyacanız bir ders olacak- çiçeği üzerinde bitkinin hiç bir sebeple saksısı, toprağı değiştirimez, kökünün bir lifine zarar verilmez.
Solucanlar da çok faydalı varlıklardır

Bizim de bitkilerimiz ölüyor, ancak yaşatmak için gereken herşeyi yapıyoruz, toprağından, güneşinden, gübresinden, suyuna kadar araştırıyoruz.
Ona rağmen üzülüyor ve kendimizi suçlu hisediyoruz...