Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi limon
Çok şekersiniz Eser hanım.
Dün fotoğrafı gördüğümde hem çöp poşetinin dayanıksız olacağını hem de Nilüfer çiçeklerinin tam güneşi sevdiğini yazacaktım ama çok keyifli olduğunuzu görünce olumsuz bir şeyler yazmak istemedim. Bence, en güzeli, altı delik olmayan büyük ve derin bir saksı alın, poşetin delinmesi riskini ortadan kaldırmış olursunuz.
Bahçeniz bu sene çok daha keyifli görünüyor. Clematisleriniz de öyle...
|
Çöp poşeleri Begimoş faktörü olmasa dayanacaklardı aslında . Ama benim asıl istediğim beton olmayan bri havuz.(sizinle daha önce konuşmuştuk hatırlarsanız bu konuyu) Bugün Bauhausa gidip bakacağım. Ordaki hazır havuz küvetlerinden bir tane almak istiyorum.
Hayalimde bir küçük bir de biraz daha büyük küvet kullanarak suyun bir havuzdan diğerine aktığı bir su alanı oluştrmak var. Eşim de benim kadar hevesli olsa bu işe çoktan yapmıştım havuzu ya, zorunlu olarak hedefe sakin ve derinden gitmeyi seçtim ben

Bahçeye gelince, yavaş yavaş oturuyor. En büyük engel benim bu evde daimi yaşamıyor olmam. Hep orda olsam neler yaparım ama böyle aralıklı olunca ancak bu kadar oluyor işte....