Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ayazkentli
Eser hanım,
Begimoş'un niyeti hiç iyi değil gibi duruyor. "Yaşasın, nihayet balıklarım geldi" der gibi, bir hali var sanki.    :
İlk fotoğrafta'ki "Rögar üstü" taşlar çok harika bir örtü olmuş. Elinize sağlık.
|
Aaaah, ahhhh

Sayın
ayazkentli, Begimoş'un ciğerini okumuşsunuz. Bazen o kadar masum olabiliyor ki, ben bile konduramadım bunu ona. Ama olanlar oldu...
Nilüfer maceramda ikinci perde : Havuzumu çok sevdiğim karşı komşuma göstermek niyetiyle bir an için verandadan ayrıldığımda herşey yolunda ve Begimoş gene resimdeki pozlarıdan birindeydi. Önemsemedim....
İki dakika sonra komşumla birlikte geri döndüğümüzde benim havuzun dibinden hızla sular akıyordu ve Begimoş yok olmuştu. Önce nilüfer saksının içteki naylonları deldiğini düşündük ve büyük boy bir çöp kovasını aceleyle naylonlayıp suyu ve nilüferleri oraya transfer ettik. Sıra balıklara geldiğinde kahverengi balığın eksik olduğunu şaşkınlıkla gördüm ve böylece konu anlaşıldı : Begimoş balığı avlamış ve o sırada naylon torbaları da delmişti......
Nuri Bey balıkları verirken iki kırmızının eşimle ben kahverenginin ise oğlumuz olduğunu söylemişti. Bu hesaba göre Begimoş bizim oğlanı yedi

................
Son zamanlrda kendimi daima olumlu düşünme yönünde terbiye etmeye çalıştığımdan her kötüde bir iyi arıyorum.
Bundaki iyi : Saksının yerinin az güneş gördüğünü düşünüyordum şimdi içi boşaldığı için daha güneşli bir yere taşıyabilirim....
Ne diyelim; vardır her işte bir keramet.....
Ve kıssaden hisse; Bizim bahçeye gerçek bir havuz lazım