View Single Post
Eski 02-06-2012, 19:59   #10
aviator34
Ağaç Dostu

aviator34's Avatar

Giriş Tarihi: 18-04-2012
mantar ilacını ve tırtır ilacını bugün sırt pompası ile attım.yaz ayı boyunca rutin aylık işleri yapacağımız,doktorun diyet reçetesi gibi bir liste yokmudur bu ceviz bakımında bendeki kitapta detaylı değil ? bilsekte ona göre iş yapsak
lilium hocamla özelden yazıştık gerçi ama paylaşıp tartışmakta fayda var diye düşünüyorum geçenlerde 200 dönüm cevizi olan bi arkadaşımla beraberdim güneş yanıklığı ile ilgili bir ilaç markası verdi alakası yok ilaç mantar ilacı çıktı tamam yerine göre bi faydası var elbet ancak kimi insanlar yaptıklarını işleri bilinçsizce yapıyorlar (bu aralar hepte bana denk geliyor) selami bayrak hocamın aşılı ceviz yetiştiriciliği kitabı gibi başka kitap bilen varmı ? ingilizcede olur.bakım tekniklerini detaylı anlatan videolar da olur.

Birde bordo bulamacı şubatta gözler uyanmadan önce yapılıyormuş herhalde, ben kaçırdım yapamadım kimisi bordo bulamacını yapmıyormuş bile gövdeyi kireçle boyama **** bordo bulamacının tam olarak ne işe yaradığını ve bize faydasının ne olduğunu yazacak birilerinin kesin olduğunu düşünüyorum ) ? birde geç olsada yapılabilirmi ? Saygılar.

aviator34 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön