View Single Post
Eski 01-06-2012, 19:47   #975
Emre İlhan
Ağaç Dostu

Emre İlhan's Avatar

Giriş Tarihi: 04-04-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi islam_joker Mesajı Göster
çok teşekkür ediyorum yeni sizinde yolladığınız bazı linklere bakınıyorum birazdaha okuyacağım sanırım, ben bu konulardan çok uzak birisiyim şu an sığır gübresi azda koyun gübresi elimde mevcut açıkçası benim şu an yaptığım sığır gübresini toprak üzerine serpme yapmadım onun yerine bir leğene koydum ve su ile karıştırdım üzerinide bir tepsi ile örttüm sinekler konmasın diye vede gün içinde o leğen içerisinden aldıgım su ile bitkiyi suluyorum heralde o legendeki suyu bir bidona koymam vede çok fazla olan ki 5 lt civarı gübreden kastım çok geleceğinden bir kısmını galiba 5 lt bidonda karışım olarakta yapmak daha mantıklı oolacak şu an anladıgım gübre olayına çok detaylı girmiyeyim hergün dozajı biraz daha azaltıp vermek mantıklı olacak sanırım
ama inanın çok fazla sayfalar okudum heleki topraksız tarımla alakalı ama heralde biz şimdilik başlangıç oldugu için birde elimizdekilerle yetinicez genel anlamda bakalım hiç olmaz ise bu sene binada bir yeşiillik temelini atalım gerekirse önümüzdeki döneme daha profosyonel bir şekilde bu işlere gönülden yapmaya devam ederiiz
Sevgili adonis-;

Yukarıda sevgili, islam_joker'in mesajını alıntı yaptım.

Kırmızı ile yazılı olan kısıma dikkât edin. Yanlış olarak nitelendirmekten ziyade, gübrenin Amonyum Nitrat olmayabileceğini ifade ettim.

Doğruluğundan emin olmadığımız birşeyi, doğru diye adlendiremeyiz öyle değil mi?

Yoksa hiçbirimiz, kimsenin bitkisine zarar gelmesini istemeyiz? Sizde buna dahil

Lütfen yazdıklarımı yanlış anlamayınız.

Emre İlhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön