Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Emre İlhan
Sevgili adonis-;
Verdiğiniz bilgilerin çoğu doğru ancak size birşey hatırlatmak isterim.
Tek sulandırılan gübre Amonyum Nitrat değildir. Piyasada sulandırılarak uygulanan bir sürü gübre var.
Sevgili islam_joker arkadaşımız; kullandığı gübrenin ne tür bir gübre olduğunu belirtmemiş malesef. Hatta organik bir gübreyi sulandırıp uyguluyor da olabilir. Açıklama yazılmadığı için, yorum yapamıyorum.
Şimdi, hatalı bir öneri sunmuş olsak; belki de zarara sebep olacağız. Gerçi, emin olana kadar gübrelemeyi durdurmasını önermişsiniz ama
İyisi mi islam_joker arkadaşımız, forumda araştırmasını yapsın. Eğer istediği sonuca ulaşamazsa, kullandığı gübreyi de yazarsa biz burada yardımcı oluruz 
|
Sayın emre ilhan
Verilen bilgilerden bi kısmını yanlış olarak nitelendirmişsiniz tam olarak yanlış olan nokta neresidir acaba ?
Şuan piyasada en çok bulunan gübre katı halde olan amonyum nitrat azot vs içeren gübreler deyilmidir ? Şu beyaz küçük toplar islam jokerin elindekilerinde bundan olabilceğinden bahsedip talimati ve bilgi edinmediği gübrelemeyi yapmamasını önerdim bunda yanlış olan birşey göremedim.
ki asla sevgili arkadaşımızın bitkilerinin ölmesini istemeyiz. Umarim kendi elleriyle toplayacağı hasatlar yapar