sevgideğer My 1981 : Öncelikle tebrik edeyim. Sonuçta para kazanamamış olsanda az zamanda büyük ve önemli tecrübeler kazandın. Bizler küçücük bir akvaryumda 20-30 tane soğanı yetiştirmek için yok ph metreydi, yok ec metreydi , yok zaman saatiydi yok hava motoruydu , yok günde kaç saatte kaç dakika hava verileceğiydi gibi masa üstünde hesap makineleriyle neredeyse bir yılımızı heba ederken ( Biz diye çoğul kullandım İnş. alınganlık yapmaz değerli arkadaşlar ) sen kocaman havuzlarda gördüğüm kadarıyla ne hava motoru ne elektirik , üstelik kendi hazırladığın besinlerle 10 numara ürün yetiştirdin.
Önüne çıkan engelleri hedefe ulaşmak için atlaman gereken birer çıta olarak farzet ve devam et bence gerçekten örnek alabilecek düşünceye sahip arkadaşlar var forumda ,
Son olarak durgun suda yaptığın soğanlarda hangi ec- ph oranları kullandın. EC : ? PH :? yi yazabilir misin ? Bende bu sene senin yaptığın sistemin aynısını yapacağım.
Sevgilerimle
Düzenleyen muallimayhan : 01-06-2012 saat 22:06
|