Merhaba sevgili arkadaşlar.15 mayıs salı günü fideleri diktim yağmur rüzğar bütün olumsuzluklar sanki beni bekliyormuş. 19 mayıs cumartesi günü sera bekçisi işbaşı yaptı.Ancak o gün aldığım bir haber üzerine gece 24.00 otobüsü ile Ankaraya yola çıktım ve sabaha karşı henüz varmadan üzücü haberi aldım. Hastamızı kaybettik. Ankaradan Kdz Ereğliye geçtim ve orada 4 gün kaldım 23 mayıs çarşamba akşamı İstanbula döndüm .Sera bekçisinden emindim ama öbür parkurda biberler, ve salatalıklar vardı. Geldiğimde bekçinin stokları bitmişti. nezaman bitti bilmiyorum.Yağmur çok yağdığı için sera bekçisi drenaj suyunun EC sini ayarlamakta oldukça fazla besin tüketmiş. stoklar sıfırlanmış. Diğer parkurda EC 0,6 lara düşmüş tanka sadece yağmur suyu dolmuş. Stokları yeniledim , öbür parkurun EC sini ayarladım cuma günü tekrar Ereğliye gittim. 28 mayıs pazartesi günü İstanbula döndük eşimle birlikte ve hayata bıraktığımız yerden devan ediyoruz. Her nekadar zor olsada.
Arkadaşlar fide dikiminden bugüne kadar yani tam 15 günlük yol hikayesi bu. Fideler neyazık ki doğru dürüst 5-6 günlerini mutlu geçirebildiler. kalan zaman yağmurlu , kapalı, rüzğarlı. Tabii durum böyle olunca gelişmelerin mükemmek olduğu söylenemez. Resimlere bakıp yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim
|