View Single Post
Eski 31-05-2012, 13:45   #52
adacık
Ağaç Dostu

adacık's Avatar

Giriş Tarihi: 15-03-2011
Çimler uzadı ilk biçme gerçekleşti . Çok şanslıydım. (sokağın önündeki yeşil alanı biçmeye gelen belediye görevlilerinden rica ettim. sağolsunlar 2 dakikada biçdiler) yağmurdan başımızı alamıyoruz. Diktiğim çiçek tohumları sanırım heba oldu. 1 ayı geçkin zamandır kendilerinden ses seda yok. Bu sezonu renksiz geçireceğe benziyoruz.(ama dayanamayıp mevsimlik fideler alıp dikeceğim sanırım-eşim duymasın.)

Clamatisi aldığımda hiç tomurcuğu yoktu. Hala belirti yok. Ama alttan yeni bir sürgün vermiş. O bile beni çok çok mutlu etti.

Lavantayı yarı gölge bir yere diktip hata ettim sanırım. Uzayıp duruyor. Sağılıksız ve mutsuz görünüyor. Seneye onu saksıya almayı düşünüyorum. Bu arada tek soğan diktiğim lilyum beni bu sene yalnız bırakmadı. Bir kaç güne çiçek açar sanırım. Yağmurdan zarar görmez ise eğer.

Zengardendan aldığım haseki küpesi ve mavişlerde geldi. Bu aksam bir süre ev sahipliği yapacağı saksılara yerleşecek.

Sevgili Kiraz'ın hediyeleri ortanca çeliklerinin üzerindeki yapraklar kurudu. Temizledim. Umarın yaşatmayı başarabilirim.

Sebze bahçesinde gelişmler umut verici. Çeri domatesler çiçeklerini meyvelere bıraktı. Çengelköy salatalaıklarmız boyuna bakmadan meyveye durdu. Toprağın üstünde yatar durumda bir sürü salatalığımız oldu.

Bu arada bizim küçük yaramaz (ada) fotograf makinasında deneysel çalışmalar yapmış. Klozette yüzme dersleri vermiş makinaya.Tamiri mümkün görünmüyor. Görsellerimizi en kısa zamanda paylaşmak umudu ile....

Düzenleyen adacık : 31-05-2012 saat 13:48 Neden: yazım hatası
adacık Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön