View Single Post
Eski 31-05-2012, 12:13   #1425
kartal124
Ağaç Dostu
 
kartal124's Avatar
 
Giriş Tarihi: 17-07-2010
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 637
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Tika Mesajı Göster
Bu adresi bilen var mı?Alışveriş yapan var mı? Aslında kalp kalbe karşı çiçeğini arıyordum(forumda bir başlıkta bu sayfadan alan birkaç üye vardı,ancak minik fidelerden kalmamış sanırım,büyük saksıya dikilmiş halde var.Ona da 30 lira fiyat koymuşlar,gereksiz pahalı buldum...)

Nikah Şekeri Yerine diye açılan başlıktaki fideler 1,5 lira.Oldukça uygun.

Mine Flora Çiçekilik & Doal Sabunlar | Ev Yapımı Doğal Sabunlar

Linkini verdiğim adreste,boncuk türü sedum 1,5 lira.Diğer sedumların fiyatı da aynı.Pothos 10 lira.Potos pahalı aslında;ama emin olamıyorum.Daha uygun fiyatlısını da görmedim.

Praktiker'e bakmadım yalnızca...Bir ara orada da vardı Potos.
Yapı marketlerde satışı olan potoslar bayağı büyük olduklarından (hem evde yerim yok hem de büyük olunca fiyat artıyor) oralardan almam söz konusu değil.

Buradan sipariş verirsem de kargo gereksiz çok mu tutar,ondan emin olamıyorum.

Bu arada Bauhaus'ta Clematislerin fiyatı inmiş.Kağıthane'dekine henüz gidemedim;ama gidenler diğerleri kadar büyük olmadığını yazmışlardı.

Ekleme:
Bayrampaşa Bauhaus ve Marmara Forum Bauhaus'un ikisini birden bileniniz var mı? Hangisi daha büyük? İkisinde de aynı içerik mi var?
Bayrampaşa Bauhause daha büyük ama,Marmara Forum Buhause'da bir hayli büyük sayılır.Ama hepsini gezen biri olarak tür açısından hepsi aynı.Ama aynı tür sayı olarak Bayrampaşa da daha fazla olabiliyor.

kartal124 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön