View Single Post
Eski 30-05-2012, 23:03   #1996
Sevgi Durul
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sakdag Mesajı Göster
Sdurul Abla, ne güzel fotoğraflar eklemişsiniz. Sizin detaycı yanınızı çok seviyorum doğrusu.

Biraz önce pazarda gezdim biraz, yıllardır hep atlas çiçeği aramışımdır pazarlarda. İlk defa bugün gördüm. Köylü kadınlar getirmişler. Kırmızı kırmızı çiçekleri de vardı, hem de kocamandı. Aklıma hemen siz ve sizin atlasınız geldi.

Offf yaa fiyatı da çok uygundu, aklım orda kaldı. Yanımda eş faktörü olmasaydı; vallahi de kucaklardım 20 kglık koca tenekeyi...
Sevgili sakdag, fotoğrafları beğenmenize sevindim. Detay fotoğrafları ben çok seviyorum. Gözle pek iyi görünmeyen ayrıntıları, makinanın objektifi o kadar güzel yansıtıyor ki, sıradan bir bitki bile insanda hayranlık uyandırıyor.

Atlası keşke alsaydınız deyiveresim geliyor. Hem köylü kadının işi görülürdü, hem kocaman atlas sahibi olurdunuz. Ben işi öyle abarttım ki, balkonlarda adım atacak yer kalmadı, temizliği de oldukça zorlaştı. Bir de eş faktörü var. Geçen gün ayağı saksıya takılmış, iyiden iyiye söylenmeye başladı. Yine de bitki almaya devam ediyorum. Geçen gün, kimin aklına gelir ki bir de mercanköşk aldım. Buna bir dur demek gerekiyor.

Bir de atlas başlığında, atlasımdakilerin sürgün olabileceği yazıldı. Eğer çiçek değillerse, çok üzülürüm çok.

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön