Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Omer
Sevgili Mete kardeşim,
Seni tanıdığım zaman anladım ki Halil Bey'in bunca zamandır övgüleri boşa değilmiş. Kendini doğaya ve yeşile adamış çok genç bir kardeşim olarak inan seninle gurur duydum.
Kendinden ve yaptığı işten emin olmak, özgüven, çalışkanlık bir de üstüne saygıda kusur etmeyen bir kişiliği toplamışsın benliğinde.
Seni tanıdığım o kısacık süre içinde gerçekten senden çok etkilendim.
Daha yazsam yazarım, ve sen bunların hepsini hakediyorsun.
Seni tanıdığım için çok mutlu oldum. Tanıştığımız ilk andan itibaren gösterdiğin samimiyet ve yakınlık için özellikle çok teşekkür ederim.
En kısa zamanda yolumu yine İzmir'e düşürmeye çalışacağım.
Gözlerinden öperim sevgili kardeşim.
Not: Senin çırak Furkan'ın da gözlerinden öperim. 
|
Ömer abi bende seni tanıdığıma ne kadar sevindim bilemezsin çok uzun cakite geçiremedik ama bu bile yeterli geldi sanırım bu dostluğu kurmaya. Bir daha ki gelişinde önceden haber ver de bakarsın ne bileyim alg, kompost çayı derken senin bahçeye hediyelerimiz olur
Bundan sonra sukulentlerede doğru bir yönelme olacak bakalım onlar beni sevecekler mi ? Arkadaşımın o korkunç hatırasından sonra pek bulaşmaya niyetim yoktu ama annem o kadar severken ben duyarsız kalamam

Birde önümüzdeki sene toplu bir adenium çimlendirme çalışmam olacak fazla değil esasında 2000 2500 civarı

Çok zamanım olmaz ise onlarla işi yürütürüm zamanım olursa durmadan sular ben onları hepsini öldürürüm

Hayırlısı bu saatte daha çiçek sulamaya

Saygılar