View Single Post
Eski 30-05-2012, 22:43   #30
mandalinci
Ağaç Dostu
 
mandalinci's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-03-2011
Şehir: Ankara - İzmir
Mesajlar: 1,467
Sevgili gilan,

Fare kulakları gitti, baktım bitkilerin altları hep nemli ve gölgede kalıyor, börtü-böcek yuvası olacak diye söktüm, klasik bir şeyler diktim, resimleri biraz toparlansınlar yükleyeceğim.

Begonvile Bodrum'da yeterince doydum, döküntüsü çok oluyor, yazlığa gidince resim yüklerim, gene amazon ormanına dönmüştür küçücük bahçe!

Ahşap yolu eşim yaptı, ben de beğeniyorum, çamurdan kurtulduk, malum Ponçik var, kendini de evi de batırırdı.

Sitemiz biraz bakir gibi, çok yeşil alan, bitki var. Bazı bölgeler bir nevi küçük koru gibi . İnsanlar da seviyor bir şeyler dikmeyi. Bitkiler de kardeş kardeş iç içe yaşıyorlar.

Aslında o çamları alıp bir yerlere dikmeyi düşünüyorum, yoksa palmiyelere yazık olacak.

Yani sanki bahçe bitti, kaldırımlar, yeşil alanlar, uğraş dur, ev işleri de var. Tam zamanlı çalışılabilir.

Ankara'dan gelen at kestanelerini nihayet kıyıp, sitenin girişine diktirdim.

Ay benim ne çok işim ne az zamanım var.

Gönderdiğin resimlere bakıp, çok mutlu oluyorum, hepsini alıp dikesim var inan.

Bir vakit Amerika'ya gidersem, beni gümrükten geçirmezler bunca bitkiyi nereye götürüyorsun diye.

Sevgiyle kal, tadını çıkar hayatın

mandalinci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön