Sevgili gulbirsen,
Evet, herkesin hayalinde emekli olayım, dinleneyim gibi düşünceler vardır ama kesinlikle söylüyorum, ben çalışırken bile böyle yorulmuyordum!
Bu nedir anlamadım, ot yoluyorum, dönüp arkama bakıyorum gene çıkmışlar, Fredi'nin kabusu mübarek.
Palmiyelerin tohumları, yetiştireyim desen tutmaz, milyonlarca fışkırdı mübarek, kökleri de inanılmaz uzun.
Bir yağmur, bir güneş, bitkilerin en sevdiği şey.
Bugün 2-3 kez seller götürdü gene, 1 damacana+ kova su topladım, başka kabım yoktu, üzüldüm, boşa gitti onca su. Şimdi de hiç bir şey olmamış gibi güneş parlıyor.
Bahçenin ön kısmı gene değişti, bir ara yüklerim, bahçenin keyfini Ponçik çıkarıyor desem doğru söylemiş olurum. Biz kan ter içinde çalışırken, çimlerde rahat rahat uzanıyor.
Her şeyin fazlası zarar, salyangozlar öldür öldür bitmiyorlar, her yağmurdan sonra her yerden fışkırıyorlar. Çıtır çıtır yiyorlar bitkilerimi, sevmiyorum onları
Ankara'da olsak, ne güzel rahattık, burada bu gün oturacağım diyorum ne mümkün. İki yağmur arası dolu iş var
Kış gelse de dinlensek dersem komik olacak
Siz de haziranda başlarsınız, az kaldı. Yormayın ama kendinizi, yapacak çok iş var, yavaş yavaş
Sevgiyle kalın, kolay gelsin