View Single Post
Eski 30-05-2012, 10:12   #5698
Güler
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,415
Sayın falcon00, teşekkür ederim.
İnşallah yolunuz bu tarafa düşer de ziyaretimize gelirsiniz.

Bahçemi bu hale getirene kadar hakikaten büyük uğraş verdim.
Haklısınız; sevgi ve azim olmayınca olmuyor. Ama yapmak isteyen, bahçe kurmak isteyen arkadaşlara tavsiyem, eğer niyetleri varsa bir an önce başlasınlar. Ha bugün, ha yarın demesinler, zaman su gibi akıp gidiyor.

Hele, bahçesi olup da uğraşmayanları anlamak mümkün değil. Başlasınlar zamanla herşey yerli yerine oturuyor, inanın büyük maddi bir külfet olmadan da başarabilirler. Hele agaclar.net üyesi iseler ki büyük şansları var demektir.
Bilgi hazinesi içindeler, onlarca arkadaş çelik yollamak, fide yollamak, tohum yollamak için adeta yarışıyorlar.

Güzel temennileriniz için teşekkür ederim. Evimiz küçük bir köy evi, Allaha şükür rahat ve kullanışlı. Alanımız büyük ama dediğiniz gibi çiftlik denmez, çünkü ne bir ineğimiz, koyunumuz ve tavuklarımız var. Çiftlik denince bunların çoğunun olması gerekir diye düşünüyorum.
Eşim tavuk ve sülün yetiştirmeği çok istiyor ama biz devamlı burada yaşamıyoruz ki, hayvanlara bakmak gerekir. Bu yüzden bahçeye bir köpek bile alamıyorum.
Ama komşularımda bol bol tavuk ve büyükbaş hayvanları var, dilediğim gibi tasarruf edebiliyorum. Peynir- yoğurt yapmak için süt buluyorum, erişte kesmek için bol bol yumurtam oluyor.

Ben çiçeklerimle, eşim sebze ve meyve ağaçları ile boğuşup duruyor ve çok da keyif alıyoruz.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön