Bu oluşumu fikren doğru bulsamda uygulanabileceğine pek ihtimal vermiyorum.
Genelde kalabalıkları organize edip örgütlemek onları tek bir çatı altında toplamak fikir olarak güzel uygulama açısından zordur. Heleki konu topraksız tarım olunca uygulama dahada zorlaşıyor. Bu forumu takip eden kişiler genelde Balkon ve Bahçede topraksız tarım yapan kişilerdir. Birkaç istisna dışında büyük çoğunluğu bu işi amatör ve hobi olarak yapmaktadır.
Ben fikir açısından doğru bulmakla beraber uygulama açısından çokta kolay bulmuyorum.
Bu işin fikir tarafını düşünürken bile yeterli desteği bulamazken yarın 50 (

) kişinin bir arada olduğu bir oluşumda heleki mekanlar aynı değil iken doğru noktada buluşmak konuşmak destek almak - vermek , bu işin lojistiğini sağlamak çok ta kolay olmayacaktır.
Aynı köy ya da kasaba içerinide bu tür oluşumlar daha kolay ve uygulanabilir.
Bu sitede kaç kişi var takip eden bu konuları bilmiyorum ama İstanbulda azımsanayacak yoğunlukta meraklı var ve hemen hemen hepsi benim gibi küçük sistemler ile devam etmektedir. Genelde siteyi takip edenler kentlerde yaşamakta ve geniş alanlarda bu işi yapmamaktadır. Buda benim gibi birçok kişiyide sizin fikrinizden uzak tutumaktadır.
İyi günler.