View Single Post
Eski 29-05-2012, 22:02   #289
gilan
Ağaç Dostu

gilan's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı Mesajı Göster
Benim oğlum Ankara Çamlıdere hayranıdır, ormanın içinde çok hoş bir yermiş, merkeze tam uzaklığını bilmiyorum ama her gün gidiş geliş yapılabilirmiş.
Ne dersiniz, Çamlıdere olur mu?

Bu kadar yürekten çağırırsanız bir gece ansızın gelebiliriz
Vallahi olabilecek en yürekten çağırıyorum, haberiniz olsun. Normalde Amerika deyince akla New York, Los Angeles falan gelir ama bir bahçe delisi olarak buralar bambaşkaymış. Bir şekilde yolunuız düşerse (ya da zorlayarak yolunuzu düşürmek isterseniz ) hem memnuniyetle misafir ederim hem de çevredeki tüm seraları gezmek paket dahilindedir.

Çamlıdere Ankara'ya yanılmıyorsam 100km kadar var. Gerçekten doğası çok güzel, üniversitedeyken izcilik kampı için gitmiştim. Ama her gün geliş gidiş için uygun olmaz.

Bu arsa bulma işi çok zor bir iş. Şehire yaklaştıkça fiyatlar uçuyor, uzaklaştıkça da gelip gitmek dert. Benim de maalesef mesleğim gereği büyük şehirde çalışmam şart. Sonbaharda tatile geldiğimde bir araştırmaya başlayayım diyorum. En azından bir fikrim olsun hangi mesafede fiyatlar ne durumda. Hem hedef net olunca, hedefe giden yol da belki biraz netleşir.

gilan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön