Sayın Murvet
Yıllarca özlemini kurduğum bahçe hayalim sanırım gerçekleşiyor. 4500 metrekerelik arazinin 1000 metrekaresinde ruhumuzu rehabilite edebileceğimiz bir rengarenk bir cennet köşesi yaratmak istiyoruz. Bu amaçla bir taraftan bahçenin alt yapısını hazırlamaya çalışırken diğer yandan da bu alanda neler yapabiliriz diye çeşitli kaynaklardan bilgi toplamaya çalışıyorduk.
. Bu siteye bugün yeni üye oldum ve forumlarda dolaşırken bu konuya ulaştım. Sanırım artık en doğru yerdeyiz Şöyle bir göz atayım derken konunun tamamını bir çırpıda okuyuverdim. Okurken konunun sonunun gelmesini hiç istemediğimi fark ettim.
Bu işi meslek olarak yapan bir profesyonel olmanıza rağmen, işinize bu kadar amatörce bağlı olmanız, forumdakileri bilgilendirme çabanız, insanları başarı konusunda yüreklendirmeniz, onların başarılarından mutlu olmanız takdire şayan bir paylaşım duygusunun eseridir. . İnanın bundan çok etkilendim..
Paylaşımlarınızdan çok fazla şeyler öğrenmeye başladım.Çok ama çok teşekkür eder, saygılarımı sunarım. Dr. Tamer Atay
|