View Single Post
Eski 28-05-2012, 14:46   #300
fludek
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 23-04-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TaşevliBahçe Mesajı Göster
yaklaşık 3 ay önce aldığımız çapa makinasını fırsat bulup iyice test etme şansımız olmamıştı. geçen yıl sebze yetiştirdiğimiz, bu yıl boş bıraktığımız , ve gelecek yıl düzenli bir damlama sistemli olarak hazırlamayı düşündüğümüz alanda ilk denememizi yaptık.
sonuç mükemmeldi, makinayı sadece tutmanız ve yön vermeniz yeterli. insan hiç yorulmuyor. ilk aldığımda makinanın boyutlarınada bakınca , eyvah dedim hatalı bir iş mi yaptık diye düşünmüştüm doğrusu. Fakat makina beni fazlasıyle utandırdı. Çapa makinası almak isteyenler, hiç düşünmeden alsınlar , sonuç harika...
Merhaba , Çok geç bir soru ve farkına varmak olsa da imkanınız olursa çapa traktörünüzün teknik bilgileri hakkında benzinli mi dizel mi vites şekli çalışma durumu kaç beygir olduğunu v.s yazarsanız çok memnun olurum. Ayrıca bu çapa makinası ile belleme dediğimiz işi yapabiliyormusunuz yanı büyük traktör misali arkasına kaz ayağı takıp sürüm işlemi gerçekleşe biliyor mu ve tüm bu sorulardan sonra bu çapayı yaklaşık ne kadarlık bir araziyi işlemek için kullanıyorsunuz . ****** .

fludek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön