Konu: Kumru
View Single Post
Eski 28-05-2012, 01:26   #50
YeniGine
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Merhabalar; ben siteyi sadece çiçek, bitki, bahçe diye algılıyor idim. Fakat bir arkadaşın bıldırcınlar mesajını görünce gerçekten heyecanlandım ve çok sevindim.
Evet kumrular; harikalar, keşkee çoğalabilseler. Benim balkonumda 2 sene öncesine kadar gayet güzel otururlar, yumurtlarlar, yavrularını büyütürler uçarlardı. Fakat 2 senedir maalesef karga ve saksağanlar!!! Maalesef sayelerinde 2 senedir yavru alamıyorum. İnanın balkonu çarşaflarla örttüm sakladım yuvayı ve anneyi, poşetler astım.. Ama maalesef saksağan ve kargalar anneyi hiçe sayım yumurtaları yiyorlar, olmadı yetişemediler yavruları katlediyorlar!! Gerçekten nasıl başarabilirim, nasıl bir çözüm bulabilirim düşünüyorum, düşünüyorum ama aklıma hiçbirşey gelmiyor. Zira yapabileceğimi yaptım, onun haricinde başka birşey gelmiyor aklıma. Hep birlikte, sizce nasıl çözümler üretebiliriz arkadaşlar!!
Bugün yine oturdu bir anne aynı yuvaya ve bu sefer ne çarşaf var, ne de poşetler!! ( Tabi ki eminim bunu da saksağan ve kargalar yok edecekler. Kesin birşeyler üretelim birlikte diyorum.

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön