View Single Post
Eski 27-05-2012, 17:26   #2569
berrinb
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Giriş Tarihi: 24-01-2011
Sevgili Adil ,herşey bir yana da ...Bu ot temizleme işi beni her seneki gibi bu senede öldürdü ...) yani bu kadarda ot olurmu..?? Seneye bir kuzu alıp da Haziran a kadar bahçede beslemek lazım diyorum bazen....)

Yan komşunun bakımsız bahçesinde adam boyu ot çıkıyor ,her sene bir orakçı bulup biçtiriyordum...Zira tohumları devamlı benim bahçedeler...Ben temizliyorum iki hafta sonra yine çıkıyorlar....Yılan çıkacak korkusu ayrı bir konu tabii..)

Ama 22 senedir bahçemde hiç yılan görmedim...Belki de bana görünmeden geziyorlar , korkutmamak için ..) Eğer Tanrı korusun bir karşılaşsam herhalde 1 ay kadar bahçe hapsine çarpılırım...

Glayöllerin rengini bende hatırlamıyorum...Bakalım hangi renk çıkacaklar Bende merak ediyorum...dahliaların hepsinin tuttuğura sevindim..bazı soğanlar toprakta kuruyup kalıyorlar...Bu sene birkaç tane öyle başıma geldi.... Bazıları da daha patlamadı geç kaldı...

Çok çeşit ****** zor oluyor .. Ama ben bakımı kolay çiçekleri tercih ediyorum...Bahçelerin denize açık olması, tuzlu su ve nem oranları ve devamlı benim gözetimimde olmayışlarında mütevellit çok bakım isteyenleri edinemiyorum....

Soğanlıları tercih ediyorum , her sene aynı yerden çıkıyorlar ...Daha kolay oluyor...hepimize kolay gelsin ...Sizin işleriniz daha zor , sebze de üretiyorsunuz...Bahçeleriniz çok büyük..Tanrı işinizi rast getirsin...Sevgi ve selamlar ailecek.....)

berrinb Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön