View Single Post
Eski 27-05-2012, 08:18   #678
Güler
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi selenn Mesajı Göster
Teşekkür ederim sevgili Zenfree ama sizin bitkileriniz de harika. Çok hoşuma gidiyor sizin başlığınıza bakmak, içim açılıyor. Monanthes'e daha evvel İstanbul'da yaz, kış balkonda (annemim evinde) bakmıştım. Bir tek don olunca içeri alıyordum. Hala orada ve balkon tüm öğleden sonra güneşini almasına rağmen renginde büyük bir değişiklik olmadı. Ama tomurcuklar daha hızlı açmıştı. Buradaki birkaç aydır benimle ve aldığımdan beri bahçede, onda da bir renk değişimi yok. Ama dediğim gibi açmadan tomurcuklar inatla bekliyor. Sevgiler.
Selenn'im, sen gel de şimdi annene bıraktığın çiçeklerin halini gör, inanamayacaksın. O kadar güzel çiçeklendiler ki.
Seni, ona hatırlattıkları için öyle bir bakıyor ki tahmin edemezsin. Hava soğuk diyor, hepsini hiç üşenmeden içeri taşıyor, hava güneşli diyor, haydaaa hepsi yine balkona çıkıyor.
Menekşelerin harika açmışlar, fotoğrafladım sana göndermek için ama unuttum sonra da.
Neyse, belki merak eder de İstanbul programını biraz erkene alırsınız diye göndermeyeyim.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön