View Single Post
Eski 26-05-2012, 14:51   #2
sigortacihasim
Ağaçsever
 
sigortacihasim's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-09-2007
Şehir: antalya
Mesajlar: 85
Tavsiyem şu olacak tepside ağzı açık fırınlamayı.Kurur.Üzerine biraz zeytin yağı ve hafif su töküp fırınlayacağınızı kabın ağzını kapatın.Kapakla veya folya ile.Daha önce fırını ısıtın sonra tepsiyi sürün ve en az 10 dak. bu şekilde pişirin.sonra üstünü açıp bir 5-10 dak.fırınlayın.Üstü örtülü olduğunda su ve zeytinyağ ile haşlanacak.Tandır gibi.Ağzı açık olunca da fırınlanacak.Deenemenizi tavsiye ederim.

sigortacihasim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön