Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi melek yüzlü
merhaba arkadaşlar,
Bu formu ilk gördüğümde çok memnun olmuştum. Fakat kaç tane msj. çekmeme rağmen hiç biriniz olumlu ya da olumsuz bir cvp. vermediniz. Gördüğüm kadarıyla hepinizde birbirinden güzel ve çok menekşeler var. Çiçeklere bu kadar meraklı bir insan olarak sizlerden kaç kere çiçeklerinizden istedim. Halbuki formu incelediğimde birbirinize yardım ediyosunuz bu konuda. Bana da yardım ederseniz çok seniririm.
|
Sevgili melek yüzlü öncelikle hoşgeldiniz.
Arkadaşım, ben de bu formu ilk gördüğümde yani 2 yıl önce çok memnun olmuştum. O zamanlar en fazla 10 tane menekşem vardı. Amacım daha iyi menekşe yetiştirmek olduğu için daha önceki sayfaları okuyup önemli gördüklerimi not aldığımı hatırlıyorum. Değişik menekşeleri gördükçe çeşit artırmak için nerede çiçek ben orada.Dolayısıyla Türkiye'de alınabilecek standart çeşitlerin çoğuna sahip oldum. Ankara'da menekşe bulma ihtimaliniz oldukça yüksek olduğu için ben de sizin kaç tane menekşeniz olduğunu merak ettim. Mesela koçtaş, kipa, bauhaus gibi marketlerden, seralardan ve çiçekçilerden baktınız mı?
Bence burada asıl amacımız daha güzel menekşeler yetiştirmek için birbirimize yardımcı olmak.Sulama, toprak, gübre v.s konularında fikir paylaşımında bulunmaktır.
Elbette samimiyet kuruldukça arkadaşlar arasında hediyeleşme olması doğaldır. Ayrıca yurt dışından gelen farklı türlerin satışını yapan arkadaşlarımız da var.
Yine de sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olmaya çalışırız, sevgiyle kalın...