Sn ahanda yaklaşık 1 dönüm bir arazide dolasma imkanları var kümesleri oldukça geniş alt zemini toprak 3 tarafı Celik özel bir telle bir tarali beton ustu ahsap ile çevrili tellerin bosluklari 2*2 herhangi yabancı bir hayvan kesinlikle giremez. İçlerinde özel Celik yenilikleri ve suluklari mevcut onumuz yaz olduğu için 3 tarafinı güneş almasını uygun bulduk kısın için kapalı bir kumesde inşaa edilicek. Gelelim tavuklarima ilk olarak uysal cinslerden edindim 3 adet tavuk ve 2 adet horoz aldık cuce coshin cinsi. Hiç bir anlaşmazlık olmadı. Sonrasında sile nin koylerinden 2 adet koy tavuğu edindim. Başlangıçta alırken tereddüt ettim fakat gördüm ki tavuklarım cok uysal hiç bir problem yasamadım. İnsanlara karşıda fazla alışkinlar. Ardından 1 cift habes cinsi tavuk aldim onları cok yadirgadilar aldığım yer ile değiştirdim Hint tavuklarına merakım vardı bir adet Hint tavuğu ve buyuk bir cins horoz aldim çünkü horozlarim kucuk olduğu için koy tavuklarima çiftleşmede sorun yasıyordu. Onlarda kümese dahil oldular ve hiç bir sorun çıkmadı aralarında hepsi birbirine cok alıştı ilerleyen zamanlarda farklı turlerde cinslerden edinmeyi düşünüyorum. Tavuklarım elverişli bir ortamda ve mutlu oldukları için kesinlikle birbirlerine karSi zarar verme istegi yok! Hepsi bir arada gayet uyumlu sekilde yaşayabiliyorlar. Ben tek bir cins yerine bir kac cinsi bir arada besmeleme taraftarıyım. En azından benim hoşuma giden bu. Dediğim gibi problem çıkmadığı sürece başka tavuk cinslerinden almaya devam edicem

fotograf telefondan girdiğim için nete paylaşmıyorum fakat en kısa zamanda bunu yapicam... Sevgiler!