View Single Post
Eski 25-05-2012, 08:59   #557
nevsune
Ağaç Dostu
 
nevsune's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-05-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4,917
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi feriha Mesajı Göster
Böyle her bitkiyi merak edip terası labaratuvar gibi kullanınca peyzaj estetik görüntü yakalamak zor olabiliyor. Aslına bu karışıklık bana pek hoş geliyor. Çünkü merak ettiğim, yapmak isteğim uygulamalara yer ayırmış oluyorum. Ortadaki masa şaşırtmalar, uç almalar için hazırlanan fidecikleri güneşe uygun tutmakla meşgul.. Birçok bitki altlarına konulan tekerlekli altlıklar sayesinde kolaylıkla güneşi doluyu yağmuru takip eden seyyar durumda.. Genel görünüş şu anda budur ve ben her çimlenen bitkiyle, açan çiçekle bu kalabalık içinde pek mutluyum.

Ama bütün bu meraklarımı tetikleyen Ağaçlar.net deki siz arkadaşlarımın paylaşımları. İyi ki varsınız.
Ferihacım senin evine ilk geldiğimde daha merdiven boşluğunda nutkum tutulmuştu. Yukardan aldıkları ışıkla Amazon ormanlarından fırlamışcasına coşan bitkilerini gördüğümde kapının zilini çalmadan önce hayran hayran bakakalmıştım. Gördüklerimin göreceklerimin kırıntısı olduğunu içeri girdiğimde anladım.

Senin, gördüğün her bitkiyle nasıl heyecanlandığını, sahip olmak için neler yaptığını, sonra da onlara yavruların gibi nasıl baktığını iyi biliyorum. O bitkilerle nasıl bir aşk yaşadığını da iyi biliyorum. Her bir tomurcuk oluşumunda, her bir çiçek açtığındaki heyecanını, yüzündeki mutluluğu yanındaymışcasına hissediyorum. Senin bu heyecanına, bu aşkına karışmaya kimin ne hakkı var?

Senin terasın bir hazine sandığı. Her yerden ya bir elmas kolye, ya bir yakut yüzük ya da bir pırlanta kolye fışkırıyormuş gibi hissediyor insan senin terasında. O gün öyle düşünmüştüm, hala öyle düşünüyorum. Bu kadar özel ve güzel bir teras yarattığın için kendinle gurur duymalısın.

Olayların seni nasıl üzdüğünü, nasıl kötü hissettirdiğini bildiğim için, duygularımı sözle değil yazıyla anlatmak istedim. Hayat her zaman gül bahçesi olmayabiliyor, arada duygulardan bihaber kişiler de çıkabiliyor insanın karşısına. Bunlar önemli değil. Burada, bu forumda koskoca bir sevgi yumağın var canımcım. Ben seninle gurur duyuyorum. İyi ki seni tanımışım, iyi ki can yoldaşım olmuşsun. Hayatıma nasıl bir renk kattığını biliyorsun, değil mi

Hep böyle kal lütfen ve terasın da hep bir hazine sandığı olsun, e mi güzel arkadaşım

nevsune Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön