Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe
Sn.Denizakvaryumu, "beklenen" olup olmadığını bilmiyorum ama uygulama yazısında geçen akışkan kontrollü dediğim solusyon tipi uzun süre kalıcılık sağlayan ve tam, kesintisiz, istediğiniz kalınlıkta film oluşturan bir yöntemdir. Her zaman değil ama o tip bir ihtiyaç olduğunda kullanılabilir. Bunun için gereken malzemeyi kişisel olarak temin etmek şimdilik herkes için pek pratik değil. Bir kaç gün içinde temin edilebilir şekilde elde edilmesini sağlayabileceğimi umuyorum.
|
Sn. Meyvelitepe; ''beklenen'' derken Sn. Denizakvaryumu tam da doğru kelimeyi kullanmış bence. Şahsen, geçen Ağustos ayından beri bekliyorum. Geçen sene zeytinde, çiçek sonrası kullandığım kaolin+delfin+yayıcı yapıştırıcı formülü ile büyük başarı sağlamıştım sayenizde. Akışkan kontrollü ile kullanım sayısında azalma olacak diye düşünüyorum, çünki sağlam yağmurlarda kaolinin neredeyse tamamı yıkanıyordu. Bu sene de çiçek başladı başlayacak, gene çiçek sonrasına kalacağım gibi.. Demek istediğim neredeyse bir yıldır formülü ( tamamını ) bekliyorum

...Saygılar...