View Single Post
Eski 24-05-2012, 14:08   #248
canannuman
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 16-12-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gilan Mesajı Göster
Acer sonunda saksısına dikildi. Dibine de şimdilik 2 heucherayı diktim. Eğer ufak saksıda güzel türler bulursam, bir ya da iki heuchera daha dikmek istiyorum. Boşluklara da çakıl taşı eklersem güzel olacak.

Eklenti 297143

Heuchera 'Caramel' ve Heuchera 'Pinot Gris'

Eklenti 297144
Balkonunuzun bu tarafı sonbahar köşesi olmuş. Diğer taraf ortancalı taraflar da yaz köşesi.
Sağa bakarsanız yaz mevsimi, Sola bakarsanız sonbahar gibi çok güzel olmuş. Elinize sağlık çok güzel düzenlemişsiniz diğer birlikte ektiğiniz büyük saksıda çok hoş ve ilgi çekici duruyor. Ortancayıda iyi etmişiniz onsuz olmuyor bende öyleyim. Maaşallah diyorum. Bizim yerimize de gezin seraları zaten öyle oluyor. bizleri hiç tanımasanızda sayenizde içimiz açılıyor neler varmış neler diyorum. Bazen bizdeki satıcılarada pes diyorum hiç mi görmüyorlar sanki araştırıp getirtmiyorlar. Halbuki böyle tanıttığınız gibi değişik çiçekler olsa hepsini birden değil ama inanın ayda bir ayda bir güzel bir bütçe ayırırdım. Benim gibi o kadar insan varken niye Türkiyede satmıyorlar anlamıyorum. Hemde kızıyorum.
Hakikaten çok teşekkürler merakla fotolarınızı bekliyorum.

canannuman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön