Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gilan
Sevgili Birsen Hanım ve Ayhan Bey,
İlk defa fırsat bulup başlığınızı baştan sona okudum. Öncelikle tüm tecrübelerini paylaştığınız için çok teşekkür ederim.
Birkaç sene sonra benzer işlere kalkışmayı umduğum için çok faydalı buldum, bir sürü şey öğrendim, bir sürü fikir edindim. Kadastrocusundan tel örgüsüne, DSİ'sinden dozerine, ilk etapta akla gelmeyen ne çok masraf kalemi varmış. İnsan kabaca hesap yaparken "Arsa şu kadar tutsa, ev inşaatı bu kadara mal olsa, bahçeye de şu kadar harcansa" diye düşünüyor ama benim evdeki hesap çarşıya pek uymuyormuş anlaşılan.  Fiyatları da paylaştığınız için çok teşekkürler, gerçekten ilgilenenler için çok faydalı olmuş.
Umarım yeni sezonda bir sürü ilerleme kaydedip çiftliğinizde ileride keyifle geçireceğiniz günlerin temellerini atarsınız. Yolunuz açık, hasadınız bol, keyfiniz daim olsun.
Bu arada Ayhan Bey'in emeklilik haberine çok şaşırdım. Böyle cazip bir çiftlik meşgaleniz varken anlayabiliyorum ama yaşınız da emeklilik için çok genç duruyordu. Hayırlı olsun.
Bir de izniniz olursa arazinin maaliyetini de sorabilir miyim? İsterseniz özel mesajla yanıtlayabilirsiniz ya da hatta hiç yanıtlamayabilirsiniz de. 
|
Sevgili gilan ilginize teşekkürler
9.120 m2 olan araziyi 2010 yılı kasım ayında 40.000tl ye malettik
fakat uzun araştırmalar ve internetten takip sonucu hesaplı aldığımızı söyleyebilirim
komşu arazilerde şu an alıp satmalar oluyor 2-3000 m2 ler 40-50.000 tl ye gitmekte ve pazar hareketli
sizden sonra sizin gözünüzle birde ben bütün sayfaları gezdim
gerçekten çok yol aldığımızı fark ettim
saygılarımı sunuyorum