Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi livingdead1978
toplantı yerini degiştirmek için geçmi kalınmış yani
neden şu anda herkesi degerlendirip ona göre degiştirilmiyor
sonuçta iki saat yolda otöbüsde zaman geçirmek yerine insanlar sohbet edip kaynaşarak vakit gecire bilirler
bir kişinin hava alanının ordan bende gelecem demesiyle diger kişilerin o yolu gelmesini teşvik etmeye yetermi bence istasyona yakın bir her secilirse hem katılım artar hemde insanların kaynaşmak için zamanı artar şahsen ben mavi bulvardan kalkıpta süleyman demirele gitmek istemiyorum arkadaşlarımla tanışmayı gercekten isterim ama pazar sabahı kakıpta iki otöbüs yol gitmek çekilir işkence degil
bu arada arkadaşlar madem tanışmayı çok istiyorsun iki oböbüs degiştiri ver bizim için diye bilirler
ozaman bedne derimki madem herkesin tanışmasını ve katılımın çok olmasını istiyorsunuz ozaman bir zahmet daha uygun bir yer seçin derim
|
Size ve Bana(Seyhanlılara) uygun yer ayarlansa, Çukurovalılara uzak olacak. Çukurova'da ayarlansa Seyhanlılara uzak olacak. İki durumda da sonuçta yolda vakit geçiren olacak.
Eee, o zaman bu iş nasıl ayarlanacak. Orası burası derken toplantı yapamaz hale geleceğiz. Geçmişte de bunu yaşadık zaten.
Ayrıca genel bir durum sözkonusu. Yani ben uzağım, siz uzaksınız diye toplu bir organizasyona bireysel olarak yön vermek sizce ne derece doğru olur?
Organizasyon yapıldı. Toplantıya 3 gün kaldı. Sizce, yukarıdaki mesajımda yazdıklarım hemen olabilecek şeyler mi?
İsterseniz bir sonraki toplantımızda yeri siz ayarlayıp, organizasyonu siz yapın. Belki de öyle daha iyi olur.
Hatta bir arkadaşımız gönüllü olduğu için mutlu oluruz